Tuotteet

Komposiitit

Hartsista ja erilaisista lujitteista valmistetaan komposiittimateriaaleja moniin vaativiin sovelluksiin. Keveys, poikkeuksellinen lujuus painoon verrattuna, syövyttävien olosuhteiden kesto ja erinomainen muovailtavuus ovat lujitemuovituotteiden etuja. Teemme lujitemuovikomposiiteista säiliöitä, putkistoja, pesureita, erilaisia suojuksia, koneiden ja laitteiden osia.

Yhdistelemällä lujitemuovikomposiitteja ja teknisiä muoveja saadaan usein vielä paremmin käyttötarkoitukseensa sopivia tuotteita. Yhdistelmärakenteet voidaan valmistaa kestämään ääriolosuhteita kuten kuumia vahvoja happoja tai erittäin myrkyllisiä aineita.

Komposiittimateriaalin raaka-aineet valitaan aina sovelluksen mukaisesti. Valikoima on hyvin laaja ja meiltä saat tarvittaessa apua oikean materiaalin valinnassa.

Tekniset muovit

Teknisillä muoveilla voidaan rakentaaesimerkiksi säiliöitä ja putkistoja. Muoveista valmistetaan myös koneiden ja laitteiden osia olosuhteisiin, joita metallit kestävät huonosti. Usein muovituote on hinnaltaan ja kestävyydeltään hyvin kilpailukykyinen verrattuna vastaavat olot kestäviin metallituotteisiin.

Teemme kaikenlaisia kappaleita teknisistä muoveista – aina mittojen mukaan.

Esitteet:

Yleisesite

Akselinsuojat

Staattiset sekoittimet